Om mig


Jag heter Lena Karlsson och är certifierad Rosenterapeut,  

(efter en utbildningstid om 5 år hos Axelsons och Humanova).


Min erfarenhet och vision är att beröring är nyckeln till helande & läkning, till utveckling och till balans i kropp & själ.

Vi människor har en tendens att vara väldigt mycket uppe i huvudet och har lätt för att fastna i mönster och beteenden. Jag har själv upplevt hur Rosenmetoden har hjälpt mig att få en ny syn på mig själv och hur jag kan välja att förändra mitt liv.


Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor och att lyssna på och ta del av andras berättelser. Något som gjort att jag valde att  utbilda mig inom HR för att jobba med personal och alla de moment som snurrar runt en sådan position i ett företag.


Rosenmetoden har gett mig en djupare kunskap om människokroppen och våra beteenden. Hur känslor har en förmåga att skapa spänningar som sätter sig som muskelminnen och sedan oftast glöms bort, för att vi blir så vana med att de finns där.

Rosenmetodens arbetssätt att med mina händer få möta och lyssna till kroppens muskelspänningar tillför ytterligare en dimension till vad en människa och kropp har att berätta.

Rosenmetoden utvecklades av Marion Rosen, som kallade detta ett fredsarbete då metoden förändrar människor och låter dem komma i kontakt med sin potential, sina känslor och sitt sanna jag.

I Rosenmetoden så möter jag dig där du befinner dig.


Jag arbetar under tysthetslöfte och är medlem och ansvarsförsäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Välkommen att boka tid!